sábado, 6 de mayo de 2017

UDABERRIKO BIRIBILKA



OSAGAIAK:

  • Haragi txikitua.
  • Hostore erosia.
  • Gatza.
  • Tomate frijitua.
  • Oliba olioa.
  • Lau barazki mota (aza, letxuga, azenarioak, piperra...).
  • Desegiteko gazta.
NOLA EGIN:  
  1. Barazkiak ondo garbitu, zuritu eta txikitu.
  2. Zartagin batean olioarekin barazkiak apur bat sueztitu.
  3. Gatz pixka bat gehitu.
  4. Hostorea ondo zabaldu.
  5. Barazkiak apur bat eginda daudenean, haragi txikitua gehitu eta hiru minutuz sueztitu.
  6. Nahasia epeltzen utzi eta hoatoaren gainetik zabaldu.
  7. Nahasiaren gainetik tomate frijitua gehitu.
  8. Hostorea tutu modura biribildu eta gainetik gazta bota.
  9. Labean sartu 20 minutuz.
  10. Azken bost minutuetan, labeko gratinatzailea martxan jarri. 
  11. Labetik atera.
                                      ON EGIN!

No hay comentarios:

Publicar un comentario