OSAGAIAK:
- Haragi txikitua.
- Hostore erosia.
- Gatza.
- Tomate frijitua.
- Oliba olioa.
- Lau barazki mota (aza, letxuga, azenarioak, piperra...).
- Desegiteko gazta.
- Barazkiak ondo garbitu, zuritu eta txikitu.
- Zartagin batean olioarekin barazkiak apur bat sueztitu.
- Gatz pixka bat gehitu.
- Hostorea ondo zabaldu.
- Barazkiak apur bat eginda daudenean, haragi txikitua gehitu eta hiru minutuz sueztitu.
- Nahasia epeltzen utzi eta hoatoaren gainetik zabaldu.
- Nahasiaren gainetik tomate frijitua gehitu.
- Hostorea tutu modura biribildu eta gainetik gazta bota.
- Labean sartu 20 minutuz.
- Azken bost minutuetan, labeko gratinatzailea martxan jarri.
- Labetik atera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario