OSAGAIAK:
- Haragi txikitua.
 - Hostore erosia.
 - Gatza.
 - Tomate frijitua.
 - Oliba olioa.
 - Lau barazki mota (aza, letxuga, azenarioak, piperra...).
 - Desegiteko gazta.
 
- Barazkiak ondo garbitu, zuritu eta txikitu.
 - Zartagin batean olioarekin barazkiak apur bat sueztitu.
 - Gatz pixka bat gehitu.
 - Hostorea ondo zabaldu.
 - Barazkiak apur bat eginda daudenean, haragi txikitua gehitu eta hiru minutuz sueztitu.
 - Nahasia epeltzen utzi eta hoatoaren gainetik zabaldu.
 - Nahasiaren gainetik tomate frijitua gehitu.
 - Hostorea tutu modura biribildu eta gainetik gazta bota.
 - Labean sartu 20 minutuz.
 - Azken bost minutuetan, labeko gratinatzailea martxan jarri.
 - Labetik atera.
 
No hay comentarios:
Publicar un comentario