OSAGAIAK:
- 5 Euskal Baserriko arrautza.
- 1 l Euskal Esne.
- 1 Poltsatxo kafe disolabagarri.
- 4 Koilarakada azukre.
- Txokolatezko txirbilak.
- Fruitu lehorrak.
- Moldea karamelatzeko azukrea.
NOLA PRESTATU:
- Esnea lau azukre koilarkadarekin berotu.
- Ondo urtzeko eragin egingo diogu.
- Epeltzen utziko dugu.
- Irabiatutako 5 arrautzarekin eta kafearekin nahasiko dugu.
- Flan-ontzi baten hondoan karameluz estaliko dugu.
- Gainean aurretik egindako nahasketa bota.
- Flana egingo dugu ur-bainuan (50 minutu).
- Sutatik kendu eta hozten utziko dugu.
- Behin flana hoztuta, ontzi batean botako dugu.
- Birrindu eta krema fin-fina geldituko zaigu.
- Kopan zerbitzatuko dugu.
- Fruitu lehorrak eta txokolatezko txirbilak gainetik botako ditugu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario