martes, 11 de abril de 2017

EUSKAL BASERRIKO OILASKOA KAZOLAN



                              OSAGAIAK: 
  • 1 Euskal Baserriko Oilasko .
  • 6 Baratxuri ale.
  • 60 g intxaur zuritu.
  • Tipula erdia.
  • Olioa, gatza eta piperbeltza.
  • 1 Baso ardo zuri.
                   NOLA  PRESTATU:
  1. Kazola batean 6 baratxuri aleak eta tipula erdia gorrituko ditugu.
  2. Oilaskoa gatzez eta piperbeltzez onduko dugu.
  3. Kazola gorritxen utziko dugu.
  4. Ardo zuria eta ura botako ditugu.
  5. 35-40 minutuan su txikitan egiten utziko dugu.
  6. Intxaurrak birrindu eta oilaskoaren saltsan botako ditugu.
  7. Noizbehinka, kazola mugituko dugu.
  8. Beharrezkoa bada, ur edo ardo zuri gehiago bota dezakegu.     

No hay comentarios:

Publicar un comentario