sábado, 11 de marzo de 2017

ENPANADILLAK



OSAGAIAK:

  • 12 xafla biribil enpanadillak egitekoa.
  • Oliba olioa.
  • Gorringo irabiatua.
  • Betegarria:
  • Mermelada.
  • Gazta freskoa, fruitu zatitxoekin nahasita (okarana, marrubia...)
  • Kakao krema.
  • Haragia tomatetan.
  • Gazta zatitxoak urdaiazpiko egositan bilduak.


NOLA PRESTATU:

  1.  Enpanadillatarako xaflak mahai gainean utziko ditugu.
  2.  Bakoitzaren erdian aukeratu dugun betegarriaren koilarakadatxo bat  jarriko dugu.
  3.  Erditik tolestuko ditugu.
  4.  Ertzak sardexka baten hortzekin estutuko ditugu.
  5.  Oliba olio ugaritan frijituko ditugu.
  6.  Oliotik ateratzen ditugunean, sukaldeko paper baten laguntzaz gehiegizko olioa kenduko diegu.
  7.  Zerbitzatzeko orduan, kanelaz edo azukrez euriztatuko ditugu. Gaziak badira, entsalada edo tomate saltsa batekin lagundu dezakegu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario