OSAGAIAK:
- 12 xafla biribil enpanadillak egitekoa.
 - Oliba olioa.
 - Gorringo irabiatua.
 - Betegarria:
 - Mermelada.
 - Gazta freskoa, fruitu zatitxoekin nahasita (okarana, marrubia...)
 - Kakao krema.
 - Haragia tomatetan.
 - Gazta zatitxoak urdaiazpiko egositan bilduak.
 
NOLA PRESTATU:
- Enpanadillatarako xaflak mahai gainean utziko ditugu.
 - Bakoitzaren erdian aukeratu dugun betegarriaren koilarakadatxo bat jarriko dugu.
 - Erditik tolestuko ditugu.
 - Ertzak sardexka baten hortzekin estutuko ditugu.
 - Oliba olio ugaritan frijituko ditugu.
 - Oliotik ateratzen ditugunean, sukaldeko paper baten laguntzaz gehiegizko olioa kenduko diegu.
 - Zerbitzatzeko orduan, kanelaz edo azukrez euriztatuko ditugu. Gaziak badira, entsalada edo tomate saltsa batekin lagundu dezakegu.
 
No hay comentarios:
Publicar un comentario