OSAGAIAK:
- 12 xafla biribil enpanadillak egitekoa.
- Oliba olioa.
- Gorringo irabiatua.
- Betegarria:
- Mermelada.
- Gazta freskoa, fruitu zatitxoekin nahasita (okarana, marrubia...)
- Kakao krema.
- Haragia tomatetan.
- Gazta zatitxoak urdaiazpiko egositan bilduak.
NOLA PRESTATU:
- Enpanadillatarako xaflak mahai gainean utziko ditugu.
- Bakoitzaren erdian aukeratu dugun betegarriaren koilarakadatxo bat jarriko dugu.
- Erditik tolestuko ditugu.
- Ertzak sardexka baten hortzekin estutuko ditugu.
- Oliba olio ugaritan frijituko ditugu.
- Oliotik ateratzen ditugunean, sukaldeko paper baten laguntzaz gehiegizko olioa kenduko diegu.
- Zerbitzatzeko orduan, kanelaz edo azukrez euriztatuko ditugu. Gaziak badira, entsalada edo tomate saltsa batekin lagundu dezakegu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario