sábado, 18 de febrero de 2017

Bonito naturalezko Lasaña

Osagaiak:

Lasañerako pasta.
Bonito naturala.
Tomatea,piper berdea eta kipula.
Behizko gaztaia tiretan.
Arraultz egosiak.
Salsa betzamela:
Irina,esnea,gurina,gatza,intzaur mozkatua molituta.


1. Lehenengo irekiten da pasteko plakak,hamar minutu inguru egosten dira eta bukatzerakoan eskurritzen dira papel xurgatzailean.
2.Bonitoa arin frigitzen da gatz  piska batekin eta zatitzen da arraultz egosiekin.
3.Arin frigitzen tomatea,piper berdearekin eta kipularekin eta botatzen diozu pixka bat gatza eta azukrea eta uzten diozu hor hogei minutu. Pasatzen da pasapuretik eta nahasten da bigarren pausuarekin.
4.Betzamela egiten da.
5.Olatu erretiluan betzamelezko kapak ipintzen dira eta gainean pastako kapa bat eta gainean bonitozko mezkla eta horrela ipintzen da bukatu arte. Bukatzen duzunean gainean betzamel gehiago eta gaztaia.
6.Labean sartu doratu arte eta gero ON EGIN !

1 comentario: