-Oliva olioa
-Gatza
Errezetaren pasuak hauek dira:
1. Patatak zuritu eta tipula garbitu.
Ebaki tipula eta xerretan ipini patatak.
2.Jarri zartagina bero handiarekin olivarekin, temperatura artzen duenean botatzen dugu tipula eta itzaroten dugu minutu batzuk tipula kolorea artu arte, momentu hauetan patatak botatzen dugu.
Arrautzak irabiatzen dugu eta dagoenean prest botatzen dugu tipula eta patataren gainean. Eta azkenik zartaginean botatzen dugu dena.
! ON EGIN !
-Gatza
Errezetaren pasuak hauek dira:
1. Patatak zuritu eta tipula garbitu.
Ebaki tipula eta xerretan ipini patatak.
2.Jarri zartagina bero handiarekin olivarekin, temperatura artzen duenean botatzen dugu tipula eta itzaroten dugu minutu batzuk tipula kolorea artu arte, momentu hauetan patatak botatzen dugu.
Arrautzak irabiatzen dugu eta dagoenean prest botatzen dugu tipula eta patataren gainean. Eta azkenik zartaginean botatzen dugu dena.
! ON EGIN !
nik bihar saiatuko naiz egiten zu egin duzun bezala
ResponderEliminar